Handige weetjes

Prijzen

De prijzen van de producten op de website zijn als volgt:

 • Fotokaarten € 1,00 per stuk
 • Kerstfotokaarten € 0,75 per stuk
 • Merci-fotokaart € 1,50 per stuk
 • Cadeau-envelop € 1,00 per stuk
 • Wilhelmina pepermunt € 1,50 per stuk
 • Chocoladewikkel € 1,00 per stuk
 • Bladwijzer € 1,00 per stuk
 • Bladwijzer XS € 0,85 per stuk
 • Oprechte deelneming € 1,50 per pakje van 6 stuks
 • Cadeau-label €1,95 per setje van 4 stuks
 • Vader kraampakket € 2,50 per stuk
 • Sleutelhangers € 1,75 per stuk

LET OP: BIJ AFHALEN BETAALT U VOOR 12 FOTOKAARTEN € 10,00. VOOR DE KERSTFOTO-KAARTEN BETAALT U € 5,00 VOOR 7 KAARTEN.

Actie voeren voor uw kerk, vereniging, stichting of ander doel? Laat het ons weten, dan kunt u de fotokaarten en cadeau-artikelen bestellen tegen een scherp tarief. 

 

Verzenden

Onze bestellingen worden verzonden met TNT-post. De Merci-fotokaarten, Wilhelmina pepermuntdoosjes en de chocoladewikkels worden verzonden in een brievenbusdoosje om schade te verkomen. Als uw bestelling uit meerdere pakketjes bestaat wordt dit aangegeven op de envelop. Het kan soms zijn dat u het 2e deel van de bestelling later ontvangt. Wij hebben daar geen enkele invloed op.

Bestelling niet ontvangen?? Laat het ons weten, zodat we een passende oplossing kunnen zoeken.

Wilt u de kaarten afhalen?? Laat het ons weten.

Voor een particuliere bestelling tot € 18,00 wordt er een bijdrage gevraagd voor de verzendkosten van € 3,95. Vanaf € 18,00 betaalt u geen verzendkosten.
Voor Goede Doelen is het vanaf € 26,00 gratis verzenden.

 

Eigenschappen van de producten

(Kerst)fotokaarten

De foto's (10x15 cm) zijn verwerkt op dubbelzijdig stevig papier, met rondom een rand van 8 mm. De fotokaarten worden geleverd met een bijpassende envelop en zijn verpakt in een cellofaanzakje. De kleuren van de foto's kunnen per bestelling enigszins afwijken, wij hebben daar geen invloed op. 

Merci-fotokaart

Dit betreft een foto genaamd: Merci-fotokaart. De Merci-fotokaart past op een doosje Merci van 250 gram. De Merci is o.a. te koop bij de Jumbo, C1000, Albert Heijn, Super de Boer, Kruidvat etc. LET OP: DE MERCI VAN DE ALDI (200 GRAM) PAST NIET!!! U kunt de Merci-fotokaart onder het folie van het Merci doosje schuiven, zodat u een mooi cadeautje hebt. 

Fotocadeau-envelop

Dit is een foto-omslag waar een klein envelopje in geschoven is, waar u het geld in kunt doen en uw naam op kunt vermelden. Net even iets leuker als een blanco envelop. De cadeau-envelop wordt geleverd in een cellofaanzakje.

Wilhelmina pepermunt

Het welbekende Wilhelmina pepermuntdoosje (100 gram) is voorzien van een fotootje en verpakt in een cellofaanzakje. De doosjes Wilhelmina pepermunt worden compleet met fotootje geleverd.

Chocolade-wikkel

Dit is een fotowikkel die u kunt plakken om een chocoladereep van 75 gram.

Bladwijzers

Dit is een mooie fotobladwijzer (5x15 cm) of fotobladwijzer XS (3,75x10 cm), dubbelzijdig en gelamineerd. Ook is het mogelijk deze te laten bedrukken voor zondagsscholen, verenigingen en clubs e.d.

Cadeau-label

Dit is een setje met 4 verschillende Cadeau-labels. Deze kunt u aan een cadeautje, boeketje bloemen o.i.d. hangen. Er zijn diverse soorten setjes; bijv: setje 1 4x gefeliciteerd in mix, setje 2: 4x blanco in mix. De labels zijn 6x8,2 cm met daarop een fotootje van 5x7,5 cm. Aan de binnenkant zit een klein gaatje waar u een strikje door kunt halen om het vast te maken aan uw cadeautje of bloemetje.

Vader kraampakket

Een vader kraampakket bevat benodigdheden voor de "verse" vader, verpakt in een cellofaanzakje met bijpassende foto met gebruiksaanwijzing.

Sleutelhangers

Dit is een plexi-sleutelhanger met een fotootje aan de voorzijde. De sleutelhanger wordt afgewerkt met 2 bijpassende lintjes. ( De kleurencombinaties van de lintjes op de voorbeelden kunnen iets afwijkend zijn. Dit is geheel afhankelijk van onze voorraad).

Labels Unique

Dit is een gelamineerde foto van 7,5 cm x 10 cm voorzien van een mooi organza ophanglint en afgewerkt met een bijpassend satijnen strikje en zilverkleurige bedel. (De kleur strik en bedel kan iets afwijkend zijn als van de voorbeelden. Dit is geheel afhankelijk van onze voorraad).